Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015 16:00

Δόξα Δράμας - FC SERRES 1-0 Φιλικός αγώνας

Ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με κατοχή , τρεξίματα και επιθετική ροή ,για τους παίκτες του Άκη Βάβαλη , ήρθε να δώσει την σειρά του σ΄ένα μέτριο 2ο ημίχρονο που ξεκίνησε  με τον εσφαλμένο καταλογισμό από ανατροπή πέναλτι ,στο 50΄,που  έκρινε το παιχνίδι.

4' Σουτ του Κρυστάλλη μέσα από την περιοχή του Μένκα και δεξιά βρίσκει την εξωτερική πλευρά των διχτύων της Δόξας

9' Σουτ του Παπίτσα φεύγει πολύ ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι του Μένκα

20’ Ο Χαριτίδης βγαίνει στην αντεπίθεση έχοντας δίπλα του τον Γαϊδαρτζή, αργεί στον βηματισμό να του κόψει την μπάλα και ο σέντερ φορ  της Δόξας από το ύψος της περιοχής δοκιμάζει ένα πολύ χλιαρό σουτ, χωρίς καμία τύχη.

22’ Ο Γαϊδαρτζής από δεξιά σουτάρει και αναγκάζει τον Μπαταρλίεφ να αποκρούσει σε κόρνερ.

30’ Σέντρα του Γεωργιάδη από δεξιά βρίσκει τον Παπίτσα που πιάνει κεφαλιά την οποία εξουδετερώνει σωτήρια από Μένκα

Μετριότατο θέαμα της αρχής του παιχνιδιού έχει κάπως αλλάξει η διπλή ευκαιρία της Δόξας στο διάστημα 19’ -24’ .  Από εκεί και μετά οι Σερραίοι της FC Serres είναι σαφώς πιο επιθετικοί με αρκετά αξιόλογα περάσματα στην περιοχή της Δόξας χωρίς όμως άλλο αποτέλεσμα.

40΄ άσχημος τραυματισμός του παίκτη μας Βλάχου ο οποίος και αντικαταστάθηκε

42' Απ ευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Παπίτσα έξω και  δεξιά από την περιοχή του Μένκα στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ από το δεύτερο δοκάρι.

Ημίχρονο 0-0

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο  με δυο αλλαγές από την Δόξα, οι Μπάμπουρας και Στόικος στιςθέσεις των Χαριτωνίδη και Ντουτσαρίδη και από τους φιλοξενούμενους του στον Εμμανουήλ.

Πέρασμα του Χαριτίδη μέσα στην περιοχή των Σερραίων και «ανύπαρκτη» ανατροπή του από τον Αγγελίδη. Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Στόικος και κάνει το 1-0 .

61' Τριπλή αλλαγή για την Δόξα κια οι Γαϊδαρτζής Κυριακίδης και Ρεβυθόπουλος δίνουν τις θέσεις τους αντίστοιχα στους Δούμπλατζη Κουπρόγλου και Πετρόπουλο.

70' Μπάσιμο του Δούμπλατζη στην περιοχή της Δόξας σπάει την μπάλα δίπλα του στον Περσίδη που από αριστερά και πλάγια σουτάρει πάνω στον Μπαταρλίεφ.

Διαφορετική η εικόνα του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο. Το κέντρο της Δόξας συμμαζεύτηκε και οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα των κινήσεων. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι της FC Serres δεν έχουν την επιθετική ταυτότητα του πρώτου μέρους. Φυσικά οι πολλές αλλλαγές και από τις δύο πλευρές έχουν αλλάξει κατά πολύ το παιχνίδι των δύο αντιπάλων. 

78' Σέντρα του Κυσσίδη από δεξιά κεφαλιά του Δούμπλατζη φεύγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των Σερραίων

 

 

Οι συνθέσεις:

ΔΟΞΑ (Παντζιαράς) Μένκα Χαριτωνίδης Γκαρακλίδης Ρεβυθόπουλος Λάσπατζης Ντουτσαρίδης Διαμαντίδης Κυριακίδης Κανετίδης ΓαΊδαρτζής Χαριτίδης

 

FC ΣΕΡΡΕΣ (Βάβαλης) Μπαρταλίεφ Γεωργιάδης Αγγελίδης Μερεσιώτης Κασμερίδης Κούτλας Καραγιαννίδης Βλάχος Κρυστάλλης Παπίτσας Αμαραντίδης

αλλαγές : Γκουτζελάς Σαινατούδης Γκάλιος Εμμανουήλ Παπαδόπουλος Γεράκης Πολυζωϊδης Κεραμίδας