Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 15:22

Ηρακλής Αμπελοκήπων-FC Serres 3-2 12η Αγωνιστική

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας FC Serres στους Αμπελόκηπους κόντρα στον τοπικό Ηρακλή στα πλαίσια της 12ης εμβόλιμης αγωνιστικής και ήττηθηκε με 3-2.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα του Ηρακλή Αμπελοκήπων να πιέζει και την ομάδα μας FC Serresνα αμύνεται. Κάτι όμως που γρήγορα άλλαξε και με την δημιουργία φάσεων και πίεσης κατάφερε να προηγηθεί με 0-1 στο 32΄, από πάσα σέντρα του Κατσαρού και κοντινό πλασέ του Κρυστάλλη  . Ωστόσο με την έναρξη του δευτέρου μέρους η ομάδα μας μπήκε νωθρά και οι ποδοσφαιριστές μας επέτρεψαν στους γηπεδούχους να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα μέσα σε πέντε λεπτά, από το 54΄ ως το 59΄ και με τα γκολ των Λιόνη και Παπαδημητρίου να προηγηθούν με 2-1 . Η απάντηση-ισοφάριση ήταν άμεση και ο Γεωργιάδης στο 61΄ με πλασέ και αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα έκανε το 2-2 . Το τρίτο γκολ των γηπεδούχων και το δεύτερο προσωπικό γκολ του Λιόνη στο 68΄ έγραψε το τελικό 3-2.

Βαχταρλίεφ , Αγγελίδης, Κασμερίδης, Παπαδόπουλος , Μερεσιώτης, Παυλίδης, Κατσαρός (Μουτίδης 76΄) , Κούτλας (Αμαραντίδης 80΄) , Κρυστάλλης , Ντούγκα , Γεωργιάδης (Παπίτσας 67΄)