Κυριακή, 06 Δεκεμβρίου 2015 15:30

ΑΠΕ Λαγκαδά - FC SERRES 1-0 (ΔΙΑΚΟΠΗ) 14η Αγωνιστική

Διεκόπη στο 47ο λεπτό η αναμέτρηση της ΑΠΕ Λαγκαδά με την FC Serres για την 14η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής και ενώ το σκορ ήταν 1-0 από το 13΄ του πρώτου ημίχρονου με τον Κράββαρη, καθώς η πυκνή ομίχλη  δεν άφησε τους ποδοσφαιριστές να τελειώσουν τον αγώνα. Ο διαιτητής Παπαβασιλείου από τον Σύνδεσμο Δωδεκανήσου αποφάσισε να μην συνεχιστεί το ματς. Στο συγκεκριμένο γήπεδο δεν υπάρχουν προβολείς

Σύμφωνα πάντως με τον ΚΑΠ, από την στιγμή που ο αγώνας διεκόπη λόγω καιρικών συνθηκών, συνεχίζεται την επόμενη ημέρα την ίδια ώρα, οπότε  οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για την Δευτέρα στις 15:00 για τα υπόλοιπα λεπτά.

Τι έγραψε ο διαιτητής Παπαβασιλείου στο φύλλο αγώνα : Στο 46΄και 20΄΄ του αγώνα σφύριξα την προσωρινή διακοπή του καθώς στο αγωνιστικό χώρο είχε πυκνή ομίχλη , με αποτέλεσμανα ειναι περιορισμένη η ορατότητα. Περιμέναμε 5΄μέσα στον αγωνιστικό χώρο χωρίς καμία βελτίωση στις συνθήκες και εισήλθαμε στα αποδυτήρια.Μετά από 15΄ξαναβγήκαμε στον αγωνιστικό χώρο ομως δεν υπήρχε καμία βελτίωση και το ίδιο επαναλάβαμε μετά από 15΄εξαντλώντας όλα τα ενδεχόμενα για βελτίωση του καιρού. Σ΄ αυτό το λεπτό ήταν 1-0 υπέρ των γηπεδούχων (ΑΠΕ Λαγκαδά) . Σύμφωνα με το αρθρο 21 παράγραφος Δ του ΚΑΠ η συνέχεια του αγώνα θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 7/12/2015 και ώρα 15:00 στο Ηημ. Γήπεδο Λαγκαδά. Καμία άλλη παρατήρηση.

ΑΠΕ Λαγκαδά : Καλογεράκης , Καρατζοάς , Πολίτης , Λαβίδας , Σαβκάλης , Κρασταύρου, Ξανθόπουλος , Παναγιωτούδης ,Κράββαρης , Λεμονής , Βουδαμενίδης

FC SERRES ( Αναστασιάδης ): Βαχταρλίεφ, Παπαδόπουλος , Σαινατούδης , Κασμερίδης , Μερεσιώτης , Αγγελίδης , Γεωργιάδης , Κούτλας , Κρυστάλλης , Ντούγκα , Παπίτσας .