Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 05:27

FC SERRES - Αστέρας Νεοχωρίου 3-3 (4-5 πεν.) 3η αγωνιστική - Α Φάση Κυπέλλου ΕΠΣ Σερρών

Για την 3η Αγωνιστική της  Α΄ Φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών η ομάδα μας  Serres FC αντιμετώπισε τον Αστέρα Νεοχωρίου , ομάδα της Επίλεκτης Κατηγορίας , με αποτέλεσμα 3-3 στο κανονικό αγώνα και την παράταση ενώ ηττήθηκε στα πέναλτι με 4-5 . Έτσι η ομάδα του Αστέρα πήρε την πρόκριση και περνάει στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών.

Το Νεοχώρι προηγήθηκε με 0-2 με τον Χατζηπέτρου στο 15΄ και τον Κυριακάκη στο 22΄ με την  FC Serres να μειώνει προσωρινά με τον Καδή στο 34΄σε 1-3 και ενώ πίεζε για την ισοφάριση ήρθε το 1-3 στο 44΄ ξανά με τον Χατζηπέτρου που ήταν σκορ ημιχρόνου. Η ομάδα μας μπήκε δυνατά πέτυχε το 2-3 με το Χριστοφορίδη στο 71΄ και στο 75΄με τον Σιψή έφερε το παιχνίδι σε ισορροπία. Λίγο πρίν λήξη του αγώνα ο Σιψής έχασε ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι και έτσι πήγαμε στην παράταση. Στην παράταση δεν άλλαξε τίποτα και πήγαμε στα πέναλτι .

Σιψής, Θεοδωρίδης, Φράντσεν , Θωμαίδης ευστόχησαν για την FC Serres

Μεσέρδης , Σένια , Χατζηπέτρου , Μουσικάκης , Γουδεντζίδης για τον Αστέρα Νεοχωρίου

Έτσι η ομάδα μας αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣ Σερρών πραγματοποιώντας όμως μία καλή πορεία .

 


FC SERRES(Ρίζος):

Καραλής, Γιαγτζόγλου(20’ λ.τρ. Θάνος), Μαντζιούρης, Πιπίνης(67’ Χριστοφορίδης), Βαλσαμάκης, Θωμαΐδης, Λαδόπουλος(59’ Φράντσεν), Θεοδωρίδης, Π. Σιψής, Πίρτσιος(70’ Φιλέντας), Καδής


ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ(Τζουμαλάκης):

Βασιλάκος, Κιοφετζής, Κεχαχιόγλου(62’ Πανούδης), Γουδεντζίδης, Μουσικάκης, Αποστόλου(86’ Δουλγέρης), Σένια, Μεσέρδης, Κ. Σιψής, Χατζηπέτρου, Κυριακάκης(62’ Ρίζος)