Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Ιούλιος 2018

Αύριο Τετάρτη  1 Αυγούστου  στις 6 μμ , ορίστηκε  από  το ΔΣ της FC Serres και τον προπονητή κ Ρίζο Στέλιο να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας μας. Τα πλάνα για την νέα  αγωνιστική περίοδο  έχουν αλλάξει  με την ομάδα  μας να έχει  δηλώσει την συμμετοχή  της στην Ανώτερη κατηγορία έχοντας προσδοκίες πλέον μόνο για την ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών. Η προπόνηση  θα διεξαχθεί  στο γήπεδο  της ΕΠΣ  Σερρών  στην Ομόνοια 

 

 

 

 

 

Κατηγορία ΝΕΑ Κ20
Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 09:19

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26-7-2018

H F.C. Serres , έπειτα από εισήγηση του τεχνικού διευθυντή και επιστημονικού υπευθύνου της ποδοσφαιρικής μας σχολής κ. Απόστολου Υφαντή και της σύμφωνης γνώμης του νέου προπονητή κ. Στέλιου Ρίζου, στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης των δομών του συλλόγου , με βάση το νεόδμητο και υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο εκμάθησης ποδοσφαίρου, αποφάσισε να δηλώσει στην ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ , όπως η ποδοσφαιρική ομάδα στην περίοδο 2018-19 να αγωνίζεται   στην ΑΝΩΤΕΡΗ κατηγορία, προκειμένου να εκπαιδεύει, νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Επίσης το σωματείο μας προχώρησε σε συνεργασία με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΣ - 2000, που θα τροφοδοτεί την Αθλητική σχολή με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ, για την περαιτέρω αξιοποίηση τους σε ποιό υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά

Κατηγορία ΝΕΑ Κ20